Aktiviteter

Vi gir våre gjester unike og spennende opplevelser og kundeservice av høy kvalitet, på en bærekraftig måte. Våre opplevelsesaktiviteter i Dovre er spesialtilpasset for hele familien og alle aldre.

RAFTING FOR HELE FAMILIEN PÅ DOVRE

Bli med ut i vår flotte natur, mens vi holder tradisjonene ved like! Vi har daglige avganger fra Toftemo Turiststasjon på Dovre.

MOSKUS SYKKELSAFARI PÅ DOVREFJELL

Ta med hele familien på guidet tur i vakker natur og uimotståelig landskap på Dovrefjell. Vi ordner med alt dere trenger. Guide, skyss til startpunktet, sykkel og hjelm for turen til hele familien og lunsj i vakre omgivelser – på plasser hvor vi vet at moskusen ferdes.

SJOA EKSKLUSIV

Gudbrandsdal Aktiv inviterer til eksklusiv 2-dagers rafting i elven Sjoa med fottur og sykkeltur. Oppmøte på vakre Kruke Gård, en herskapelig gård med lang historie og vakker utsikt. Det er mulighet for omvisning og historiefortelling på gården. Her tilbyr vi unike rom og hytter med særpreg. Opplev Gudbrandsdalen på sitt beste.

FLUEFISKE FRA RAFT

Fluefiske fra raft.Vi tilbyr fluefiske fra raft på forespørsel.


Ta kontakt med oss for mer informasjon og pris.

OVERNATTING PÅ KRUKE GÅRD

Vi inviterer til overnatting og opplevelser på vakre Kruke Gård, en herskapelig gård fra vikingtiden med fantastisk utsikt.

Opplev Gudbrandsdalen på sitt beste.
Det tilbys servering og gode muligheter for å grille med
langbord og flere griller.